Новини

...

ЗІП-АВТО: Інформація та розіграш

16 листопада 2023 р.

ЗІП-АВТО постійно поповнює асортимент та наявність на складі товару від бренду WIX Filters! Ми маємо широкий вибір якісних фільтрів для вашого авто. Наші експерти готові надати вам професійну консультацію та допомогти обрати найкращий варіант.

Ось декілько цікавих фактів про компанію WIX Filters:

  • Компанія WIX Filters була заснована в 1939 році Джеком Віксом і Полом Крошоу в місті Гастонія в США.
  • На сьогоднішній день фірма є одним з найбільших виробників і дистриб'юторів фільтрів для моторизації, моторних машин і устаткування.
  • WIX Filters входить до складу міжнародного автомоторного концерну «Affinia Group», який є частиною американської фінансової корпорації «The Cypress Group».
  • У жовтні 2005 року в місті Красилів Хмельницької області було засновано нове виробництво фільтрів, аналогів якого на сьогоднішній день немає в Україні.
  • Основним видом діяльності представництва в Україні є виробництво і дистрибуція фільтрів торгової марки WIX Filters до легкових і вантажних автомобілів іноземних і вітчизняних марок, а також для аграрної, будівельної та кар'єрної техніки.
  • У травні 2016 року українське підприємство увійшло до складу компаній MANN + HUMMEL. MANN + HUMMEL - це німецька група компаній з виробництва фільтрів, яка займає потужну світову позицію і надає послуги для постачальників комплексного обладнання, використовуючи при цьому новітні технології та можливості.

Пам'ятайте, що участь в розіграші дозволена лише для наших підписників. Результати будуть оголошені 1 грудня. Удачі!

Не гайте часу – зв'яжіться з нашою командою за номером 0 800 501 442 для отримання детальної інформації.