Новини

...

Поради щодо щіток склоочисника

2 листопада 2023 р.

Сьогодні хочемо поділитися корисними порадами щодо обслуговування авто, а саме - про щітки склоочисника!

Дощ – головний супутник осені. Якщо двірники залишатимуть на склі розводи та смуги, безпеку водіння це не покращить. Подбайте про хорошу видимість і заздалегідь купіть нові щітки склоочисника.

Щітки склоочисника є класичним «витратником», який необхідно досить часто міняти.

На гумову щіток негативно впливає агресивна рідина склоомивача, сухе тертя по склу, ультрафіолет та інші фактори. А дрібний пісок, що накопичується на машині, активно забивається в пази гумки щіток на мийках високого тиску, що погіршує рівномірність притиску до скла.

Всі ці фактори скорочують ресурс двірників у середньому до 1 календарного року (для всесезонних щіток) або двох сезонів (при сезонній зміні зимових та літніх щіток). Більш тривала експлуатація загрожує появою подряпин на лобовому склі від піску, що скупчився в щітках, усунути які не вийде. Тому завжди змінюйте двірники вчасно – це забезпечить чудову видимість та вбереже скло від подряпин.

Ставити зимові двірники до холодів, мабуть, не варто – вони надто м'які та масивні, через що погано прилягають до скла на високій швидкості. А ось гібридні і безкаркасні двірники - відмінний варіант на міжсезоння і осіннє бездоріжжя. Звичайні каркасні літні двірники, звичайно, теж впораються з водою, але швидко обмерзнуть, якщо дощ почне переходити у сніг.

Якщо ви шукаєте щітки склоочисника, телефонуйте нашим фахівцям за номером 0800 501 442. Вони з радістю допоможуть вам підібрати щітки для вашого авто!