Новини

...

Осінь та догляд за склом автомобіля

3 листопада 2023 р.

Осінь – це пора дощів та підвищеної вологості. Отже скло автомобіля потребує особливого догляду.

Двірники можна використовувати набагато рідше, якщо обробити лобове скло гідрофобним покриттям – «антидощем». Для бічних стекол та дзеркал заднього виду це теж актуально — склоочисників на них немає, а підігрів дзеркал не справляється з великими краплями води у сильний дощ. Крім того, водовідштовхуюче покриття захищає скло від «замилювання» та утворення олійної плівки.

А із запотіванням — типовою для вологої осені проблемою — впорається покриття «антифог» (антизапотівач), яким потрібно обробити скло зсередини. І не забудьте замінити салонний фільтр, через забитість якого скло пітніє активніше.

З першими холодами може замерзнути рідина в бачку склоомивача. Щоб не залишитися з брудним склом у самий невідповідний момент, заздалегідь запасіться зимовою рідиною склоомивача і починайте підливати її в бачок зі зниженням температури, поступово розбавляючи літню рідину.

Щоб підібрати автохімію і аксесуари та багато іншого телефонуйте нам в офіс :0800501442 , фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть.