Новини

...

Benish GUARD Force: надійний захист Вашого авто

22 вересня 2023 р.

Кількість продажів нових преміальних авто в Україні суттєво збільшилась в 2023 році. При цьому ми хочемо звернути увагу власників на необхідність забезпечити далеко не дешевому автомобілю найкращий захист від угону, адже такі машини залишаються максимально привабливими для зловмисників. Знайти надійну супутникову систему важко, але можливо. Ми пропонуємо розглянути сучасне та дуже надійне обладнання Benish GUARD Force. Для цього ми публікуємо огляд найпривабливіших продуктів відомого виробника, серед яких ви обов’язково знайдете оптимальний варіант!

Які є види систем автосигналізацій Benish GUARD Force? Автовласникам в Україні компанія Benish GPS пропонує широкий спектр продуктів, розроблених для захисту приватних преміум авто та комерційного транспорту.

Сьогодні ми пропонуємо познайомитись з трьома продуктами: Benish GUARD Force, Benish GUARD Force+ та Benish GUARD Force Light. Benish GUARD Force Light. Свій огляд ми відкриваємо найдоступнішою по вартості системою. До її складу входять датчики 3D-контролю удару, нахилу та переміщення, а також індикатор впливу SpaсeGUARD. При механічних впливах в системі Force Light спрацьовує сирена. Додатково продукт обладнано безконтактною Bluetooth - міткою та тривожною кнопкою. Серед особливостей, притаманних саме цій системі, слід зазначити багатофункціональне smart-керування. Це робить Benish GUARD Force Light найпривабливішим рішенням для тих, хто цінує можливість керувати авто дистанційно.

Ще більшу функціональність та привабливість для власників авто, які привертають увагу зловмисників, має автомобільна охоронна система Benish GUARD Force.

Окрім перелічених у попередній моделі елементів та технологій, в ній використовується революційна технологія GUARDBlocker. Її перевага полягає у здатності гарантувати найвищий серед аналогічних систем захист автомобіля від «глушилок». Ще одна особливість моделі – реле Implant с акселерометром.

Benish GUARD Force+

Шалена популярність попередніх систем спонукала спеціалістів компанії Benish до пошуку та запровадження нових технологій. Так в сімействі Benish GUARD з’явилась лімітована серія Force+, до якої розробники додали вбудований GPS-маяк для авто. Завдяки цьому з’являється можливість відстежувати автомобіль у разі його угону навіть в екстремальних умовах. Зв’язок з авто зберігається за відсутності електроживлення, коли основна система захисту стає непрацездатною. У звичайних умовах трекер виходить на зв’язок 1 раз на добу,але цей період може бути знижений до 6 хвилин. Чому саме Benish GUARD Force є одним з самих надійних захистів від угону?

Benish GUARD Force – це поєднання надійності, функціональності та комфорту.

Саме тому для авто бізнес класу ці системи залишаться одними з найкращих рішень. Супутникові системи відомого бренду мають безліч переваг: можливість обрати той варіант захисту, який підходить саме вам: Force Light для прибічників дистанційного керування; Force – для тих, хто цінує можливість захисту від «глушилок»; Force+ з GPS-трекером для власників, яким важливий контроль місця знаходження авто; власний Диспетчерський центр, фахівці якого гарантують підтримку в дорозі 24/7. Центр забезпечує зв’язок з поліцією у разі угону, завдяки чому авто повертається до власника у максимально короткі строки