Новини

...

Нова Партія Продукції Henkel: Ваш Ключ до Якості та Надійності для Автомобілів

2 серпня 2023 р.

Ми отримали нову партію товарів для авто від всесвітньо відомого бренду Henkel! Зокрема, антикорозійне покриття для скритих та зовнішніх поверхонь TEROSON, клей для скла та набори для вклеювання скла, герметики, очисники!

Henkel - це символ якості та надійності в автомобільній індустрії. Будь-який власник автомобіля або спеціаліст в автомайстерні знає, що продукція Henkel гарантує найвищу якість та ефективність.

Тому ми пропонуємо вам широкий вибір товарів для авто від Henkel, які стануть незамінними помічниками в підтримці та обслуговуванні вашого автомобіля серед яких є: Антикорозійні матеріали TEROSON від Henkel дуже актуальні на теперішній час, бо в найтепліші літні дні саме час подбати про захист кузова від майбутніх зимових випробувань.

Запобігти корозії колісних арок та сусідні з ними порожнин, днища автомобіля та інших скритих та зовнішніх поверхонь допоможуть антикорозійні покриття TEROSON з інноваційними технологіями, які ЗІП-АВТО має в своєму асортименті.

Клей для скла та набори для вклеювання скла TEROSON мають відмінні характеристики: надійна гарантія та високі європейські стандарти безпеки, низька електропровідність, хороша стійкість до провисання.

TEROSON BRAKE CLEANER VARIAC - універсальний очисник гальм, зчеплення, жирів, оливи, бруду.

Продукт не містить хлорованих вуглеводнів і доступний у аерозольних балончиках, може видаляти мастило та мастильні матеріали з усіх автомобільних деталей, а також залишки клеїв і герметиків. Також видаляє затверділе мастило на петлях і шарнірах.

Це універсальний продукт для очищення автомобілів.

Замовляйте товари для авто від Henkel на нашому сайті вже сьогодні і отримайте оригінальний товар найвищої якості. Ми гарантуємо швидку доставку та професійну підтримку наших клієнтів.

Обирайте якість та надійність від Henkel. Зробіть свій автомобіль або автомобіль Ваших клієнтів найкращим з нашою допомогою!