Новини

...

Нова кольорова палітра каністр ORLEN OIL

2 квітня 2024 р.

Раді повідомити, що ORLEN OIL представляє новий графічний дизайн своєї продукції та глобальну концепцію розвитку бренду!

З січня 2024 року всі пропоновані продукти будуть доступні під єдиним брендом ORLEN OIL з оновленим графічним дизайном етикеток. Таким чином ORLEN OIL реагує на потреби своїх клієнтів, прагнучи забезпечити оптимальні бізнес-рішення.

Минулий 2023 рік став проривним для польського лідера мастильних матеріалів: інтеграція з LOTOS OIL уможливила динамічну міжнародну експансію та значно збільшила виробничі потужності з виробництва мастильних матеріалів з 200 000 тонн до приблизно 420 000 тонн на рік.

Після розвитку внутрішньої інфраструктури ORLEN OIL запроваджує нову бізнес-концепцію для свого продуктового портфеля: з січня 2024 року оливи та мастильні матеріали польського бренду, до цього часу доступні як PLATINUM ORLEN OIL та LOTOS OIL, з'являться на внутрішньому ринку та на всіх зовнішніх ринках під одним брендом ORLEN OIL, а візуальне підтвердження зміни бренду буде супроводжуватися сучасним дизайном етикетки, що характеризується графічною ясністю переданого змісту.

Сучасні етикетки продуктів ORLEN OIL мають оновлений дизайн, який відображає діяльність компанії, але, перш за все, забезпечує більшу читабельність. Вона складається з правильно розміщеної інформації, завдяки якій клієнти можуть легко ідентифікувати продукт і вибрати його відповідно до своїх потреб. На лицьовій стороні етикетки буде розміщена інформація про в'язкість продукту та клас якості. Це полегшить вибір, зокрема, моторної оливи, для конкретного транспортного засобу. Використання піктограм значно полегшить розрізнення призначення продуктів, а різноманітність кольорів покращить не тільки зовнішній вигляд упаковки, але й, перш за все, її читабельність. Присвоєння певних кольорів категоріям товарів полегшить покупцям їх ідентифікацію. Наприклад, чорний колір використовується для моторних олив, що застосовуються в сучасних легкових автомобілях, які оснащені двигунами з передовими технологіями, такими як турбонаддув, пряме впорскування палива, системи зниження викидів і дизельні двигуни. Червоним кольором позначають оливи для старих автомобілів, двигуни яких не потребують спеціалізованих синтетичних олив, а фіолетовим - мастильні матеріали для мотоциклів, а також для іншої мототехніки, наприклад, скутерів і квадроциклів.