Новини

...

Літні рідини в бачок омивача

19 квітня 2024 р.

Без омивача, в зимовий та літній періоди, дуже важко обійтись, адже це є неодмінний атрибут вашого догляду за автомобілем.

Літня рідина для склоомивача має інші властивості, ніж її зимовий аналог.

Тому якщо у вас досі у бачку залита «незамерзайка» — то з настанням весни саме час її змінити.

У літній період головне завдання очищувальної рідини полягає в тому, щоб якісно відмивати зі скла бруд, смолу, мошкару та інше дрібне сміття. Для зимового складу аналогічне завдання - очищення бруду, також можливість не замерзнути.

Літню рідину для склоочисника багато водіїв не сприймають серйозно, заливаючи в бачок звичайну або дистильовану воду. А даремно!

Чому не варто заливати звичайну воду?

Справа в тому, що в будь-якій воді є домішки — солі металів, які згодом можуть осідати на крильчатці насоса та на стінках бачка, а також забивати систему та розпилювачі.

Крім цього, ефективність жорсткої води, що омиває, вкрай низька. Вона не здатна належним чином відмити з вітрового скла жирні плями, крапельки смоли та інші значні забруднення.

Отже ЗІП-АВТО рекомендує купувати якісні рідини омивача і нагадує, що маємо в асортименті рідини таких відомих брендів: SONAX, ORLEN , SAPFIRE, Wurth, SHERON та інші.

Щоб підібрати автозапчастини та багато іншого телефонуйте нам в офіс 0-800-501-442, фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть.