Новини

...

Гальмівні диски

24 квітня 2024 р.

Чи знаєте ви, що 80 % від величини потужності гальмування забезпечується передніми гальмами? Саме тому передні гальма зношуються швидше, ніж задні. Тому, з урахуванням важливості роботи, яку виконують ваші гальма, забезпечуючи вашу безпеку та безпеку ваших пасажирів, важливо заміняти їх одразу, як тільки ви помітите недоліки в їх роботі. Проблеми можуть полягати в зношуванні гальмівних колодок до заданого мінімального рівня, у виникненні гучного скрипу або брязкоту при натисканні на педаль гальма або у зниженні ефективності гальмування.

Ми вже писали про необхідність завчасної зміни гальмівних колодок, але треба звернути увагу і на стан гальмівних дисків та змінювати їх вчасно!

Хоча заміна гальмівних дисків є відносно простою операцією, існує досить багато кроків, які потрібно виконати, а також необхідно бути обережними, щоб уникнути неправильних дій. Якщо ви в чомусь сумніваєтеся, зверніться до кваліфікованого механіка на СТО.

Щоб уникнути нерівномірного гальмування, рекомендується обов’язково замінювати гальмівні диски парами (тобто обидва передніх або обидва задніх гальмівних диска одночасно).

На складі ЗІП-АВТО ми маємо широкий асортимент гальмівних дисків та колодок різних брендів A.B.S., DACO, TRW, NIPPARTS, CHAMPION, Jurid на більшість популярних марок та моделей авто.

Щоб підібрати гальмівні диски та багато іншого телефонуйте нам в офіс 0-800-501-442, фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть