Новини

...

Гальмівна система

16 квітня 2024 р.

Невід'ємна частина весняно - літнього сезону - поїздки за місто, на дачу та інші подорожі. Не варто забувати, що активна експлуатація по, нажаль, часто неідеальним дорогам важко переноситься автомобілями. Щоб у дорозі машина не піднесла неприємних сюрпризів, не слід нехтувати основними правилами підготовки авто до теплої погоди та активних поїздок.

Гальма є найважливішим елементом безпеки автомобіля. Перевіряти їхню працездатність обов'язково не тільки перед теплим або холодним сезоном. Проводити профілактику рекомендується частіше. Звертайте увагу як на гальмівні колодки, так і на вузол цілком (диск, кріплення супортів тощо). Якщо термін планової заміни гальмівної рідини не за горами, то краще зробити це зараз. Адже з часом у ній накопичується вода, а гальма втрачають ефективність.

ЗІП-АВТО має широкий асортимент запасних частин гальмівної системи: гальмівні колодки, гальмівні диски, шланги, датчики зносу, гальмівна гідравліка та інше.

Запасні частини гальмівної системи представлені на ЗІП-АВТО в багатьох брендах різних цінових категорій, таких як: Jurid, TRW, A.B.S., NIPPARTS, DACO, CHAMPION та інші.

Приготуйте свій автомобіль до літа заздалегідь, і ваші поїздки стануть набагато безпечнішими та комфортнішими!

Щоб підібрати автозапчастини та багато іншого телефонуйте нам в офіс 0-800-501-442, фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть