Новини

...

Frap - якість та надійність

15 квітня 2024 р.

Нагадуємо Вам про наявність в асортименті ЗІП-АВТО високоякісних запасних частин для ремонту ходової італійського виробника FRAP!

FRAP це якість, ефективність та інновації.

FRAP це надійні автомобільні запчастини.

Виробник наполегливий у прагненні досконалості.

Надійність запасних частин FRAP полягає в міцності і якості конструкції їх компонентів, що ставить їх на саму вершину міжнародної арени виробників запасних частин.

Протягом понад 85 років FRAP відповідає та перевершує найвищі стандарти в автомобільній промисловості.

FRAP – це історія, яка йде в ногу з часом, з поглядом на майбутнє завдяки безперервним дослідженням протягом понад 85 років. Досвід, який прийшов здалеку, пристрасть, яка змогла відновитись і розквітнути.

FRAP завжди бере участь у проектуванні, виробництві та розробці автомобільних компонентів: важелів і кульових опор, рульових накінечників, рульових тяг та інших компонентів.

FRAP протягом десятиліть гарантує своїм клієнтам найвищу якість, першокласне обслуговування та високу ефективність.

Не випадково деякі з найпрестижніших виробників у світі (зокрема Renault Alpine, Alfa Romeo, KTM, Piaggio, Peugeot Scooters, CNH, AGCO Corporation, Argo Tractors і Same Deutz-Fahr Group) вибрали в якості свого обладнання шарніри FRAP. вибору для своїх складальних ліній.

Щоб підібрати автозапчастини та багато іншого телефонуйте нам в офіс 0-800-501-442, фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть