Новини

...

Довічне змащування у кульових опорах SIDEM

13 листопада 2023 р.

Змащення на весь термін служби робить кульові опори SIDEM найбільшими довговічними на вторинному ринку. Змащення кульових опор важливе для запобігання висиханню, корозії та зносу деталі.

Мастило, що використовується в деталях Sidem, розроблене спільно з Klüber Lubrication і забезпечує набагато більший термін служби за рахунок більш плавного ходу та захисту від проникнення води.

Компанія Sidem завжди розробляє свої деталі з урахуванням максимально можливого терміну служби, максимальної безпеки, комфорту та простоти встановлення.

Основною причиною виходу з ладу кульових шарнірів є корозія, спричинена проникненням води. Щоб запобігти цьому, Sidem вживає кількох заходів:

  • Використання довговічної сировини
  • Пилозахисна кришка для надійного захисту
  • Використання високоякісного мастила

Мастило Sidem забезпечує змащення кульових шарнірів, накінечників рульових тяг, стабілізаторів і осях шарнірів для надкомфортної їзди протягом набагато довшого періоду. Це напівсинтетичне мастило зменшує як статичне, так і динамічне тертя, запобігаючи ковзанню, поглинаючи пусковий і робочий моменти.

Завдяки спеціальним добавкам мастило краще прилипає як до сталевих, так і до пластикових деталей (полімерних вставок). В результаті мастило працюватиме довше та забезпечуватиме кращий амортизаційний ефект між тертьовими тілами.