Новини

...

Автозапчастини від визнаного бренду TRW

22 липня 2024 р.

Дорогі автолюбителі, ми раді повідомити вам, що ми отримали чергову партію автозапчастин від визнаного бренду TRW!

TRW - великий виробник деталей для легкового і вантажного автотранспорту.

Бренд TRW є частиною ZF Aftermarket, світового лідера у виробництві якісних продуктів для безпеки автомобілів оригінальних виробників [OE].Гальмівні системи TRW, деталі рульового керування та підвіски, компоненти комерційних автомобілів і сервісні інструменти є легендарними завдяки своїй інженерній якості та інноваційному дизайну. Вони також добре перевірені як власними, так і незалежними експертами.

TRW відомий своєю надійністю та якістю, і ми впевнені, що ці деталі стануть вам у пригоді для обслуговування та ремонту вашого авто.TRW - ваш союзник у світі гальмівних систем.

TRW - інноваційна компанія на 100% зосереджена на клієнтах. Ось чому TRW створює єдині рішення та розробляє наші продукти для простого та безпечного встановлення.

Досконалість є однією з цінностей TRW і означає відданість і увагу до деталей у різноманітному асортименті продукції а також у стосунках із клієнтами.

TRW має глибоке розуміння потреб автовласників, має ідеальні можливості для створення потрібних деталей, монтажних комплектів, послуг і технологій. Рішення TRW економлять ваш час і гроші, надихають клієнтів і працюють довше.

Щоб підібрати автозапчастини та багато іншого зателефонуйте нам в офіс 0-800-501-442, фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть.