Новини

...

Асортимент олив

25 березня 2024 р.

Весна - це час, коли природа оживає, а разом з нею і наші подорожі на автомобілях. Заміна олив навесні гарантує, що наш автомобіль буде готовий до довгих поїздок та може працювати на повну потужність, забезпечуючи комфортну та безпечну подорож.

З приходом весни чимало автовласників проводять спеціальну підготовку свого транспортного засобу до нових умов, включно із заміною моторної оливи. Регулярна заміна оливи допомагає зберегти оптимальний стан двигуна і продовжити його експлуатаційний термін. Тому зустрічати весну бажано зі свіжою моторною оливою та новим масляним фільтром. Особливо, якщо наближається термін заміни за пробігом.

Разом зі зміною моторної оливи треба потурбуватися та перевірити стан трансмісійної оливи. Трансмісійна олива — це мастильний матеріал, призначений для використання в автоматичних та механічних коробках передач, диференціалах, мостах і трансмісії у вашому автомобілі чи вантажівці. Олива забезпечує безперебійну роботу передач, а головне — допомагає захистити критично важливі внутрішні компоненти у трансмісійних системах автомобіля від зносу та перегріву. Згодом у оливі також накопичуються продукти механічного зношування, що робить процес зношування ще більш інтенсивним. Видалити продукти зношування з трансмісії можна тільки при повній заміні оливи.

Також нагадуємо вам, що маємо широкий асортимент промислових олив.

Інтернет магазин ЗІП-АВТО пропонує широкий асортимент олив відомих брендів Total, Orlen та ін.